Warning: Illegal string offset 'html' in /home/knocker/domains/zombie-zone.pl/public_html/forum/admin/sources/classes/output/publicOutput.php(1739) : eval()'d code on line 914 Skarpety wojskowe/turystyczne - Zombie Zone Forum

Skocz do zawartości

Welcome to Zombie Zone Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Skarpety wojskowe/turystyczne

• Nie możesz odpowiedzieć
  • Przejdź do pierwszego nieczytanego posta
6 odpowiedzi w tym temacie

psychol

Przewodnik

• Użytkownik
  • 240 postów
  • LocationJeleśnia
Witam!
Mam problem: potrzebuję jakiś naprawdę porządnych skarpet, dlatego też zacząłem się rozglądać za właśnie wojskowymi i turystycznymi. Niby wszystko fajnie, ale ceny 30zeta wzwyż za parę, to jak na mój gust trochę dużo... I tu właśnie mam pytanie: czy w ogóle opłaca się kupować skarpety wojskowe/ turystyczne, a jeśli tak, to jakie? Moje wymagania to: w miarę dobry komfort, najlepiej niska cena, niezajebywalność i by stopa jako tako oddychała.

LARPAK

Zombie Hunter

• Użytkownik
  • 3283 postów
Skarpety wojskowe czyli jakie?
Polskie, amerykańskie, niemieckie czy inne?

Turystyczne - do butów trekingowych, oddychające, zapobiegające poceniu się itd. za 30 zł/para to dość tanio.

Wojskowe nie oznaczają, że są super-uber-mega-hiper-pro, na ogół to najtańsze g...o!

huzar

Hunter

• Użytkownik
  • 1455 postów
  • LocationSkwierzyna
Jak za drogo 30 zł za komfort to kup flanelę, a ja Cię nauczę wiązać onuce.

WarBlok

Rekrut

• Użytkownik
  • 313 postów
  • LocationDeGie
Najlepsze skarpety jakie miałem pod względem przecierania itd to nasze z mon`u,
bawełniane jedynie słusznego koloru zielonego,
przy dobrych wiatrach wychodziły podkolanówki:)
codzienne prane nie straciły koloru,
po 10 m-cach codziennego używania,
jak nie wyprałeś tragedia,
po godzinie biegania całe mokre ale mi bardzo pocą się nogi,
fajne były mam gdzieś parę jeszcze.

jak 30pln za drogo? za ile Masz buty?
http://allegro.pl/li...string=skarpety

psychol

Przewodnik

• Użytkownik
  • 240 postów
  • LocationJeleśnia
Mam dwie pary: trzewiki letnie MON-u (chyba tak to się nazywa) i specnazy. Koszty to odpowiednio: 200 i 290 zł. Drogo jest dla mnie ponieważ nie mam zamiaru kupić 1 pary, ale co najmniej 4, a to już daje sporo kasy, dlatego się pytam czy one się w ogóle opłacają...

Grimes

Zwiadowca

• Użytkownik
  • 37 postów
  • LocationWrocław
Podepnę się pod temat - poszukuję wełnianych trekingowych całorocznych coś w ten deseń: http://8a.pl/skarpet...ofusion-trekker tylko tańsze.

KnockeR

Administrator

• Administrator
  • 1736 postów
Od 3 lat używam skarpet z firmy Nordhorn i jestem bardzo zadowolony cena nie jest wygórowana za 33zł chyba idzie już kupić z wełną z merynosa. Lubię jeszcze te http://8a.pl/skarpet...dale-backpacker zakładam je gdy są już mega mrozy i też spisują się świetnie ale cena jest znacznie wyższa.
When the Zombies come, I'll be ready!
Zombie Zone Survival w świecie postapokalipsy!

Wróć do Odzież · Następny nieczytany temat →

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

• Alexa