Warning: Illegal string offset 'html' in /home/knocker/domains/zombie-zone.pl/public_html/forum/admin/sources/classes/output/publicOutput.php(1739) : eval()'d code on line 914 Jaki rower wybrać? - Zombie Zone Forum

Skocz do zawartości

Welcome to Zombie Zone Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Jaki rower wybrać?

• Nie możesz odpowiedzieć
  • Przejdź do pierwszego nieczytanego posta
10 odpowiedzi w tym temacie

Gotar

Rekrut

• Użytkownik
  • 318 postów
Panowie, chcę kupić sobie rower, kompletnie obecnie się nie orientuję co w trawie piszczy, nie za bardzo też chciałbym w jakieś fora rowerowe wchodzić, nie mam czasu na naukę

Możecie mi coś doradzić, rowerek najlepiej jakby był lekki, bo muszę na 4. piętro wnosić, do tego zastosowanie miejsko-treckingowe (asfalt i polne drogi), żadne wyczyny.
No i żeby jak się depnie to trochę popierdalał

Mile widziane konkretne modele, ale fajnie też jakbyście mi doradzili na co w ogóle zwrócić uwagę przy kupnie roweru.
Balian of Ibelin: What could a king ask of a man like me?
Godfrey of Ibelin: A better world than has ever been seen. A kingdom of conscious. A kingdom of heaven.

ziolo

Zombie Hunter

• Użytkownik
  • 1899 postów

Hekler

Rekrut

• Użytkownik
  • 533 postów
  • LocationŻnin
Z tym Hummerem to już prywatne zboczenie? Ale, tak jak wyżej - Paratrooper.
https://www.facebook.com/VTKnT <- Moje noże
Potrzebujesz jakiegoś? Szukaj w dziale giełda!

ziolo

Zombie Hunter

• Użytkownik
  • 1899 postów
Zoczenie zboczenie Ale jeśli rower to paratrooper - więc czemu nie połączyć jednego i drugiego

KnockeR

Administrator

• Administrator
  • 1738 postów
Kup coś normalnego Authora, GT lub Meridę wybór modelu w zależności od ilości gotówki jaką możesz przeznaczyć.Zakładając, że masz np. 2500zł to będziesz miał w każdej z firm 2 modele.
When the Zombies come, I'll be ready!
Zombie Zone Survival w świecie postapokalipsy!

dublet

Zwiadowca

• Użytkownik
  • 81 postów
polecam ofertę MBike lub Cross...

Itives

Świeżak

• Użytkownik
  • 4 postów
Ja za bardzo na rowerach się nie znam. Ale z dośiwadczenia swojego i kolegi, moge powiedzieć tyle, żebyś nie kupował roweru przez internet za żadne skarby. Poprostu jak już go dostaniesz może się okazać za mały itd. najlepiej pojechać do sklepu popytać, poczytać jeszcze wcześniej, może jeśli sprzedawca w sklepie pozwoli siąść na rower jaki się wybrało jeszcze przed zakupem i przymierzyć jak się wogóle siedzi.

WarBlok

Rekrut

• Użytkownik
  • 313 postów
  • LocationDeGie
Musisz określić budżet ile chcesz zapłacić.
Do tego dodatki: lampki przód i tył , sakwa pod ramę, licznik, dętki zapasowe , łatki, klucze bagażnik , olejek, duża sakwa, uchwyt na telefon/gps.
Mam dwa rowery :
- author basic kółko 26 cali,
- merida crossway kółko 28 cali.
najlepiej się wybrać do sklepu usiąść i zobaczyć co Ci pasuje, który Ci odpowiada.

Timon

Przewodnik

• Użytkownik
  • 124 postów
  • LocationŚląsk!
Jak kolega wyzej, tak i ja sadzę. Wybrac się do sklepu, "przymierzyć" sobie rower i porozmawiac ze sprzedawcą o modelach, który do czego lepszy. Sam w lutym kupowałem sobie nowy rower (gotówki raczej duzo nie było, padło na Kross'a lvl2) i innej mozliwości zakupu niż sklep i "przymierzenie" nie brałem pod uwagę.
Sprzedawcy powiedz jaki budżet dajesz na rower, czego oczekujesz, wymagasz a na pewno pokaże Ci coś co Cię zainteresuje
Raz kozie śmierć.

Gotar

Rekrut

• Użytkownik
  • 318 postów
OK, dzieki za rady, wybór padł na markę Merdia, mam kilka modeli wybranych jutro będę w sklepie lokalnym poprzymierzam do siebie Dzieki!
Balian of Ibelin: What could a king ask of a man like me?
Godfrey of Ibelin: A better world than has ever been seen. A kingdom of conscious. A kingdom of heaven.

Billy

Świeżak

• Użytkownik
  • 18 postów
Daj znać co kupiłeś ja polecam Merida Matts TFS 100-D. Mam i świetnie się spisuje.

Wróć do Transport · Następny nieczytany temat →

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

• Alexa