Panowie, jako że mój wytyrany plecak "Najka" kończy powoli swój żywot zapragnąłem jego wymiany. Chciałbym kupić coś dobrego i taniego. Zależy mi, żeby plecak miał dobrze zaprojektowany organizer, bo dość mam noszenia walących się rzeczy które zwykle noszę w najmniejszej przegródce. Niestety organizera się nie dorobiłem, gdyż chwilowo mam dużo ważniejsze wydatki, a stałej pracy nie mam więc jadę na tym co zaoszczędzę lub dorywczo zarobię Fajnie by było gdyby plecak miał dość hmmm miejski wygląd. Strasznie podoba mi się plecak EDC od MilitaryPRO, jednak właśnie jego wygląd trochę nie pasuje do mojego stylu. Tak zwracam na to uwagę, bo trochę dziwnie będzie wyglądać gdy jestem ubrany dość młodzieżowo, a tutaj na plecach ubertaktyczny plecak
Chciałbym się zmieścić w 200zł i ani grosza więcej. Więc proszę z góry nie proponować Camelbaków albo Maxpeditionów czy innych niepalnych pro debilo armagedono odbornych plecaków za 400-600zł
Plecaka używał będę do noszenia gratów na uczelnie (zeszyt i laptop 15,3 cala + cały stuff EDC).
Najlepiej w stonowanych kolorach, chociaż to jest akurat mało ważna kwestia
Podsumowując:
- cena max 200zł
- miejski wygląd
- pomieści laptopa 15,3
- dobry organizer
- pojemność max 20l*