Warning: Illegal string offset 'html' in /home/knocker/domains/zombie-zone.pl/public_html/forum/admin/sources/classes/output/publicOutput.php(1739) : eval()'d code on line 914 Pałka teleskopowa. - Zombie Zone Forum

Skocz do zawartości

Welcome to Zombie Zone Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Pałka teleskopowa.

• Nie możesz odpowiedzieć
  • Przejdź do pierwszego nieczytanego posta
93 odpowiedzi w tym temacie

Charger

Świeżak

• Użytkownik
  • 14 postów
Witajcie,

od dawna chcę kupić lepszą pałkę teleskopową, jednak zawsze brakuje mi czasu na porządne przewertowanie internetu.
Także proszę podzielcie się ze mną swoimi doświadczeniami, o ile takie macie ;-).

Z góry dziękuje.
Pozdrawiam, Charger.

ziolo

Zombie Hunter

• Użytkownik
  • 1901 postów
mam 2 batony.
16" i 21"

szukaj takich ze stali hartowanej a nie badziewia z chin.

Polecam czeskie batoniki

Charger

Świeżak

• Użytkownik
  • 14 postów
Myślałam o carbonowych, ale ogarnę temat czeskich.
Może jakaś mnie zauroczy ;-)

huzar

Hunter

• Użytkownik
  • 1455 postów
  • LocationSkwierzyna
Jak coś jest dobre to warto przepłacić. Kolega miał jakąś podróbę to mu się rozleciała przy wysuwaniu. Z jednej pałki zrobiły mu się trzy tylko jakoś krótkie. A moja 16" działa bez zarzutu chociaż trochę używałem treningowo (bez takich drakońskich testów jak na filmie).

Yahalom

Przewodnik

• Użytkownik
  • 215 postów
Mam ESP 21", wersja hartowana. Nie do zajechania mówiąc krótko

sopo

Przewodnik

• Użytkownik
  • 111 postów
  • LocationPasłęk
też mam esp 21 i ciągle pięknie działa. co prawda nie używałem jej za często ale otwieram i zamykam" na sucho" dosyć często
kolega za to chwalił się, że na "dysko" zgiął jakiemuś typowi na nodze taką pałkę z bazaru za 30 zł

Prozac

Przewodnik

• Użytkownik
  • 100 postów
ESP w dziedzinie batonów jest jak pampers w dziedzinie pieluszek. Bez konkurencji. Nie wiem czy na allegro sprzedaje jeszcze użytkownik "Kontur" ale jeżeli tak, to bierz od niego sprzęt. 99% moich znajomych zaopatruje się u niego w ESP. I nie bierz kloca 21 jeżeli masz mniej niż dwa metry wzrostu. To ma być baton a nie maczeta. Małe jest nie tylko praktyczniejsze w noszeniu ale też w użytkowaniu.
http://www.kryzysowo.pl - praktyczna wiedza na trudne czasy

KnockeR

Administrator

• Administrator
  • 1739 postów
Tyle razy już miałem kupić pałkę ale nigdy nie mogłem się zdecydować czy brać 16" czy 18" :/
When the Zombies come, I'll be ready!
Zombie Zone Survival w świecie postapokalipsy!

Charger

Świeżak

• Użytkownik
  • 14 postów
21" bierz !

Szczery

Rekrut

• Użytkownik
  • 434 postów
W samochodzie można wozić większą - jakby co - zawsze mam 21 cali argumentów pod ręką w drzwiach
Jeżeli ma być 'undercover' to nawet 16'' we wprawnych rękach da dużą przewagę.
Sam efekt psychologiczny trzaśnięcia/rozłożenia batonu jest niezły. Niestety miałem okazję sprawdzać :/
Do samoobrony - moim zdaniem o wiele lepsze niż nóż bo mniejsze opory w głowie żeby napier...lać i mniejsza szansa, że pójdziesz siedzieć.

Przyłączam się do piewców czeskich batonów. Mój pierwszy chiński badziew nie chciał się złożyć po treningu - pogięło...

KnockeR

Administrator

• Administrator
  • 1739 postów
Chyba się na 18" skuszę i kolejny problem odnośnie koloru black czy tan Jak ja lubię te dylematy
When the Zombies come, I'll be ready!
Zombie Zone Survival w świecie postapokalipsy!

ziolo

Zombie Hunter

• Użytkownik
  • 1901 postów
black bardziej elegancki, chromoanego nie polecam bo przy chowaniu o jakas twarda powierzchnie chrom z czubka odpada.na czarnym jest to mniej widoczne.

Szczery

Rekrut

• Użytkownik
  • 434 postów
KnockeR - masz dylematy dot. koloru bo jesteś chłop. Jak byś był baba, to byś kupił obie
(to komplement jest )

Prozac

Przewodnik

• Użytkownik
  • 100 postów
Na czarnym mniej krew widać. To znaczy tak znajomy mówił.
http://www.kryzysowo.pl - praktyczna wiedza na trudne czasy

Hubert

Świeżak

• Użytkownik
  • 21 postów
  • LocationNowy Dwór Gdański
Jasne, jasne kolega, przypadkiem sam nie testowałeś?

stalker_PL

Snajper

• Moderator
  • 1022 postów
  • LocationToruń
Ale do tych ESP przekonujecie i chyba też się skuszę pewnie na 21". Ale to dopiero pewnie w sierpniu..
Rzeczy niemożliwe załatwiam od razu, cuda zajmują mi trochę czasu...
https://www.facebook.com/PawelSP2PR/
https://www.facebook.com/subsurvivors/
SP2PR

WarBlok

Rekrut

• Użytkownik
  • 313 postów
  • LocationDeGie
Jak ktoś sie 16 nie obroni to tym bardziej 21.
Porównajcie sobie wagę i policzcie ile tego na pasie się nosi.
A co latem ? 16 mała lekka nosząc na pasku, w kieszeni nie odczuwam jej, pytam kumpla czy nosi 21 "Wiesz za ciężka".
Noszenie jej w plecaku jest chybionym pomysłem.

ziolo

Zombie Hunter

• Użytkownik
  • 1901 postów
zwaze swoje i zobacze ile gram roznicy= "za ciezka"

Chris

Przewodnik

• Użytkownik
  • 174 postów
mu mu
tez mam ESP hartowana i polecam posiadam pare lat i intensywnie uzywam i do tej pory tylko rozwalila mi sie ogumowana rekojec od wybijania szym ale pare kropelek superglu i juz spowrotem wyglada jak nowa
co do długosci to 21 sprawdza sie tylko na otwartej przesrzeni gdzie masz troszke wiecej miejsca na manewrowanie i zamachy, w walce na klatce schodowej albo na dyskotece wogule sie nie sprawdza do tego celu lepsza jest 16

Yahalom

Przewodnik

• Użytkownik
  • 215 postów
Do walki w ciasnym, w swojej 21" mam taki grzybek na końcu - kapitalna sprawa.
Jakiegoś specjalnego dyskomfortu w noszeniu jej w spodniach latem też nie odczułem

Wróć do Pozostała broń · Następny nieczytany temat →

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych