Warning: Illegal string offset 'html' in /home/knocker/domains/zombie-zone.pl/public_html/forum/admin/sources/classes/output/publicOutput.php(1739) : eval()'d code on line 914 Nalgene Multidrink - jak zdobyć za rozsądne pieniądze? - Zombie Zone Forum

Skocz do zawartości

Welcome to Zombie Zone Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Nalgene Multidrink - jak zdobyć za rozsądne pieniądze?

• Nie możesz odpowiedzieć
  • Przejdź do pierwszego nieczytanego posta
7 odpowiedzi w tym temacie

slababateria

Zwiadowca

• Użytkownik
  • 35 postów
Witajcie,

Potrzebuję bidonu na wycieczki rowerowe, ale takiego, który trzyma temperaturę. Nie chcę mieć po kwadransie zupki 30 st. Celcjusza, tylko porządny bidon z próżnią między ściankami. Trafiłem na ZZ na reckę tegoż sprzętu i się "zajawiłem".

I tu problem. Znalazłem go na amerykańskim Amazonie - super że 12$, jak przesyłka 30$. Potem szukam w GB - na brytyjskim Amazonie nie wysyłają go do Polski. Parę serwisów brytyjskich - nie mają.

Moja prośba do Was - gdzie kupiliście swoje Multidrinki? Oczywiście z sensowną przesyłką. A może ktoś z Was ma taki na sprzedaż?
Po raz pierwszy maksyma "jak nie ma na Allegro to nie istnieje" się nie sprawdziła

KnockeR

Administrator

• Administrator
  • 1739 postów
Ja ściągałem ze Stanów... w Polsce na chwilę obecną tego nie kupisz. Z przesyłką jest tak jak mówisz w okolicy 20-30$. Ściąganie opłaca się tylko przy większej ilości. Coś jednak mylisz... Nalgene Multidrink nie ma próżni pomiędzy ściankami. Pewnie chodzi Ci o Camelbak Better Bottle Insulated - flaszka jest trochę ciężka a wiem, że kolarze liczą każdy gram więc nie wiem czy to Ci odpowiada.
When the Zombies come, I'll be ready!
Zombie Zone Survival w świecie postapokalipsy!

klosek

Świeżak

• Użytkownik
  • 11 postów
jezeli ci chodzi o multidrinka to jest na niemieckim amazonia:
http://www.amazon.de...03674027&sr=8-7
za 10,95€
niedawno kupilem nalgene OTG za 50 zl (sklep stacjonarny) i powiem ci ze naprawde fajne jak bedzisz chcial to moge zrobic fotki i wstawic:)

slababateria

Zwiadowca

• Użytkownik
  • 35 postów
Multidrink jest na amazon.de ale nie wysyłają do PL.

Chodziło mi o Multidrink, próżnia faktycznie to mój błąd, za mało sypiam ostatnio.

Locke108

Przewodnik

• Użytkownik
  • 159 postów
  • LocationStalowa Wola
Proszę http://8a.pl/page,pr...multidrink.html
sam sobie zamawiam

slababateria

Zwiadowca

• Użytkownik
  • 35 postów
Kupiłem Camelbaka PODIUM CHILL - dziś już pierwsze testy były, w weekend porobię zdjęcia i wrzucę na forum.

Jesiotr

Zwiadowca

• Użytkownik
  • 56 postów
  • LocationPoznań
Multidrink Nalgene z tego co wiem nie ma próżni między ściankami. Ja swojego Camelbaka bit value better bottle sprowadziłem z USA i łącznie zapłaciłem 70 zł. Kupowałem na E-bayu. I jak wleję do niego lodowatą wodę to po godzinie dalej jest zimna a po półtorej godziny już jest ciepła.

neodom

Zwiadowca

• Użytkownik
  • 85 postów
  • LocationSkierniewice
na 8a.pl po 45pln . Nie polecam tej butli . dam sloj jest bardzo ok ale zakretka to lipa . Wykroilo mi wierzch tej malej nakretki . Nie wolno tego silnie zakrecac . Poza tym otwor stratny niby zabezpieczony gumowa uszczelka przepuszcza gdy wlejemy np power B . Takze rant pod nakretka ma bardzo ostry kant , rozcialem tym sobie usta . Reasumujac butla made in usa ok natomiast nakretka to typowa chindzczyzna choc ladnie wykonana .

Kupie zwykla naktetke od nalgene jak ktos ma .
Sex , Rodeo , Bona Parte .
survival sites

Wróć do Sprzęt osobisty · Następny nieczytany temat →

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

• Alexa