Właśnie jak wygląda wasz EDC o ile go macie, ja zainspirowany paroma filmami na necie postanowiłem zebrać takie coś, i tak oto posiadam:
-Plecak HiMountain Spear35
-w głównej komorze nosze książki zeszyty to co akurat muszę zabrać
-mała kieszeń frontowa poświęcona jest apteczce na suwak doczepiłem kawałek pomarańczowej linki aby była widoczna(apteczkę opisałem w pierwszej pomocy),
-druga frontowa kieszeń a w niej ok 10m linki(budowa awaryjnego szałasu lub skrępowanie kogoś), nóż składany, jakieś żarełko(batonik lub coś w tym stylu), dezodorant, awaryjna para skarpetek i pokrowiec od deszczu na plecak, chustka tunelowa(HiM.)
lub polarowa czapeczka i rękawiczki( poranki bywają zimne a ja długo stoje w oczekiwaniu na autobus)
-górna kieszonka a w niej portfel(pieniążki dokumenty ID, Prawko, książeczka krwiodawcy Własnoręcznie zrobiona karta ICE), różaniec, Spork(light my fire),żel do rąk Carex lub inny, paczka chusteczek,
-kieszonka w pasie biodrowym lub kieszeń kurtki to miejsce na gaz pieprzowy i telefon wraz ze słuchawkami,
-druga kieszonka w pasie biodrowym to torebka z dodatkową parą rękawiczek nitrylowych.
A wy co posiadacie??
- Forum
- Użytkownicy
- Mapa
- Shoutbox
- Galeria
- Blogi